Tävling: Vinn fina priser från Activision

Då var det dags än en gång, kära läsare!

Vi på X1Sverige.se har än en gång slagit våra påsar ihop med Activision Nordic för att bjuda på vår kanske största tävling hittills.

Skylanders SuperChargers 3Vi har mängder av fina priser att lotta ut, bland annat ett Skylanders SuperChargers-startpaket tillsammans med ett par extra fordon och två exemplar av Call of Duty: Black Ops III respektive Destiny: The Taken King.

Utöver detta har vi även ett exemplar av Snoopys Grand Adventure och Transformers Devastation samt digitala koder till spel som Chivalry: Medieval Warfare, nya King’s Quest samt högaktuella Deadpool. Ett par T-Shirts med Destiny-motiv finns också i potten.

Gott om godsaker som ni har chansen att kamma hem, med andra ord och det är hur enkelt som helst att delta!

Black_Ops_3_MP_Battle_at_Ruhanga_WM_1438700123Det enda ni behöver göra är att skicka ett mail till david@x1sverige.se och berätta vilken karaktär från Activisions breda spelbibliotek ni helst skulle vilja fira påsk med och varför. Skriv även med er adress samt vilket av våra fina priser ni helst önskar och skicka in ert bidrag senast söndag den 20 mars. Vinnarna avslöjas på sajten kort efter att tävlingen avslutats. Lycka till!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*