X1Sverige.se fyller ett år!

Tiden går sannerligen fort. Idag är det ett år sedan X1Sverige.se slog upp portarna och publicerade sina första nyheter. Det har varit ett intensivt, spännande år där vi har erbjudit våra läsare inte mindre än 94 spelrecensioner och otaliga andra texter.

Vi på vår lilla redaktion vill tacka alla läsare för ett otroliga stöd genom vårt första år och vi kan försäkra er om att vi kommer att fortsätta jobba hårt för att bli ännu bättre i framtiden!

IMG_20150615_161737Som ett första steg in i vårt andra levnadsår kan vi därför stolt presentera ett nyförvärv på redaktionssidan. Säg hej och välkommen till vår nya recensent Tobias Hamlin!

Tobias är en ung man i sina bästa år och som dessutom är en alldeles färsk Xbox One-ägare. Han har kastats direkt in i hetluften med sin första recensionstitel, som vi väljer att inte avslöja riktigt än. När det kommer till spelsmak är Tobias just nu fast i Destiny-träsket och historiskt sett är han svag för både Diablo och Ratchet & Clank-serien.

Tanken är att Tobias ska dela recensionsansvaret med resten av redaktionen och vi ser redan fram emot hans första texter.

Jag tänker inte bli särskilt långrandig utan jag vill helt enkelt tacka er än en gång för att ni besöker oss på X1Sverige. Vi finns här för er skull och vi ser fram emot ännu ett fantastiskt år tillsammans!

Tack!

//David Wahlström
Chefredaktör X1Sverige.se

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*