Nyårstävla med Xboxbloggen!

År 2020 är äntligen slut och vi kan nog alla skriva under på att det blev ett år som ingen förmodligen riktigt väntat sig. I mångt och mycket har 2020 på ren svenska varit ett skitår av episka mått men om vi ska hitta en ljusglimt så har vi åtminstone fått en hel hög med bra spel!

Vi på Xboxbloggen har tillsammans med Activision därför snickrat ihop en liten trevlig nyårstävling för att åtminstone inleda 2021 på ett positivt sätt.

Activision har varit vänliga nog att skicka över koder till Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 samt Call of Duty: Black Ops Cold War och dessa vill vi nu att ni kära läsare ska få ta del av.

Tävlingen i sig är enkel, skicka ett mejl till david@xboxbloggen.se och berätta vem du helst skulle vilja fira nyår med, Crash Bandicoot, Tony Hawk eller Woods från Black Ops. Vad skulle ni göra på nyårsafton med någon av dessa tre legender? Skriv också med vilket av spelen du önskar vinna.

Tävlingen pågår fram till och med söndag den 17 januari och därefter publiceras vinnarnas namn här på hemsidan. Vinnarna får ett svarsmejl inför det att de publiceras på hemsidan.

Lycka till och Gott nytt 2021!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*