X1Sverige fyller två år!

Då har det alltså gått ännu ett år sedan X1Sverige.se slog upp portarna. Den 19 juni 2014 publicerades våra första texter och många har det blivit sedan dess. Det har även gått ett år sedan vi välkomnade Tobias Hamlin till redaktionen. Han debuterade förra året med sin recension av Tour de France och i traditionsenlig anda håller han i skrivande stund på med sin recension av årets upplaga också.

Under det gångna året har vi även låtit Robin Kaas ansluta sig till den modiga trupp som utgör vår lilla redaktion, vilket vi naturligtvis är otroligt glada för. Vårt andra levnadsår har även visat sig vara vårt bästa hittills då antalet besökare på sajten har skjutit i höjden och nått siffror som vi aldrig vågat drömma om.

Men som vanligt är vi inte nöjda med detta utan vi vill att vårt tredje år ska bli ännu bättre! Vi har tidigare berättat om våra planer på att erbjuda mer videomaterial och även om dessa inte har manifesterat sig riktigt än har vi startat så smått. Det första delmålet är att kunna erbjuda videorecensioner som komplement till en stor del av våra skrivna recensioner och detta planeras febrilt redan nu.

20160619_124701_HDRDock inte exakt just nu, om jag ska vara helt ärlig. I skrivande stund befinner jag mig nämligen på min bröllopsresa och njuter av en Cubalibre i soliga Spanien (se bilden ovan). Här kommer jag att stanna i två veckor och därför kommer aktiviteten på sajten att vara lite lugnare. Vi har ett par recensioner på väg upp och liknande och i början av juli kör vi igång på allvar med ett nytt X1Sverige-år!

Avslutningsvis vill jag tacka dig för att du läser. Utan er skulle X1Sverige.se inte existera och vi är evigt tacksamma för ert stöd och ökade intresse i våra skriverier. Nu är det dags att se vad framtiden har att erbjuda och vi börjar med ett fortsatt fantastiskt spelår 216!

//David, chefredaktör X1Sverige.se

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*