En beta för Halo Wars 2 verkar vara på gång

Om du inte har spelat Halo Wars har du missat ett av de bästa spelen till Xbox 360 och det överlägset bästa RTS-spelet som någonsin släppts till konsol. Du kommer dessutom ligga efter när Halo Wars 2 släpps senare i år.

Nu verkar det som att Microsoft inte bara kommer att visa upp spelet på E3 på måndag utan att de även kommer att släppa en beta samma dag. Låter det för bra för att vara sant? Kolla in bildbeviset:

2016-06-10 17_27_13-Xbox

Denna skärmdump från Xbox-appen visar att betan startar måndag den 13 juni och pågår i en vecka. Det är inte helt chockerande att Microsoft skulle släppa detta som en bomb under deras presskonferens. Dock verkar bomben blivit reducerad till en smällare efter denna läcka men betan är minst lika välkommen ändå!

Kommer du att lira betan?

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*