Call of Duty: Infinite Warfare officiellt utannonserat

Activision och Infinity Ward har idag visat upp den nya delen i Call of Duty-serien. Det nya spelet har undertiteln Infinite Warfare och ser ut att bjuda på flera intressanta nyheter.

Call_of_Duty_Infinite_Warfare_3_WM_1462201111Den största skillnaden från tidigare delar är att serien i och med Infinite Warfare till slut tar steget ut i rymden och går över till ren science fiction. I den första trailern, som kan beskådas här nedan, börjar striderna på jorden och påminner en hel del om seriens senaste delar.

Ungefär halvvägs in ändras dock tonen och slagfältet flyttas upp utanför atmosfären och vi får se strider i tyngdlöshet och scener som lika gärna skulle kunna vara hämtade från Star Wars eller Battlestar Galactica.

Spelet lanseras den 4 november och om du väljer att skaffa en av specialversionerna ingår även en uppdaterad version av Call of Duty: Modern Warfare, spelet som än idag står sig som seriens kanske bästa del och som var den huvudsakliga orsaken till att Call of Duty blev det världsomspännande fenomen det är idag.

CODMW_Remastered_Crew_Expendable_1_WM_1462201125

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*