Ny trailer för Batman: Arkham Knight visar upp Robin, Nightwing och Catwoman

Den stora marknadsföringstrumman för Rocksteadys Batman: Arkham Knight börjar sakta men säkert slå allt hårdare inför lanseringen den 23 juni.

BAK_Sshot093I denna nya trailer får vi framförallt se Batman spöa upp en hel del skurkar tillsammans med sina allierade. Det stämmer, vi får för första gången en skymt av Robin, Knightwing och Catwoman, som alla kan ansluta sig för att hjälpa Batman i struderna mot Gothams alla skurkar.

Rocksteady har avslöjat att det inte rör sig om ett samarbetsläge för fler spelare utan snarare en funktion som låter spelaren byta mellan olika karaktärer under strider, vilket låter minst lika spännande. Kolla in den nya trailern här nedan och säg vad ni tycker!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*