Släppdatum för Xbox One-versionen av The Elder Scrolls Online

Efter en lång tids förseningar och tystnad har onlinerollspelet The Elder Scrolls Online äntligen fått ett släppdatum till Xbox One. Den 9 juni släpps Bethesda Softworks onlineäventyr i en utgåva som fått undertiteln Tamriel Unlimited.

ESOTU_ONE_pack_PEGIEN_prov_1421837127Lagom till lanseringen får spelet dessutom en ny affärsmodell. Prenumerationstjänsten har slopats och när du väl har köpt spelet kan du spela hur mycket du vill. Vissa delar av nedladdningsbart material kommer att finnas tillgängligt för köp men spelets uppdateringar kommer att vara gratis.

Prenumerationstjänsten kommer att finnas kvar för de som vill betala en månadsavgift. Denna ger i så fall tillgång till exklusiva föremål och allt DLC utan extra kostnad under tiden du är prenumerant. För att fira utannonseringen har det släppts en ny trailer för spelet. Vi får förvisso inte se några spelsekvenser men det är ändå en läcker video, kolla in den här nedan.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*