343 Industries kompenserar för problemfylld lansering av Master Chief Collection

Sedan Halo: The Master Chief Collection släpptes den 11 november har spelet dragits med en hel del problem gällande matchmaking i flerspelarläget. Många röster har höjts i klagan över detta och nu har 343 Industries bestämt sig för att kompensera spelarna, och det rejält.

Studiochefen Bonnie Ross skriver i ett öppet brev att alla som har spelat online i The Master Chief Collection minst en gång mellan datumen 11 november och 19 december kommer att få ta del av denna kompensation.

Dessa spelare kommer att få en månads Xbox Live Gold gratis, samt en exklusiv Avatar och en exklusiv namnskylt som båda kan användas i spelet.

E3-2014-Halo-2-Anniversary-Ascension-Banshee-faceoff-jpgMen de två betydligt större delarna i kompensationen är en nyversion av den populära kartan Relic, från Halo 2. Denna karta kommer att göras om på samma sätt som de sex andra nyrenoverade kartorna som är en del av Halo 2 Anniversary.

Dessutom kommer spelare att få gratis tillgång till en restaurerad version av Halo 3: ODST, som just nu utvecklas hos 343 Industries. Det rör sig om kampanjläget, som kommer att köras i 1080p och 60 bildrutor per sekund.

Avslutningsvis ber Ross om ursäkt än en gång för de problem spelet som spelet har haft, men visst är det trevligt med någon form av plåster på såren?

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*