Deals with Gold – Vecka 51

Med bara en dryg vecka kvar till julafton har Microsoft slängt upp en hel hög fina titlar som del av veckans Deals with Gold. Vi kommer att nämna några av dem här och den kompletta listan finns som vanligt hos Major Nelson.

Skräckspelet The Evil Within är prissänkt med 50% och det kostar nu 299,50 kronor. Nästan samma pris gäller för mästerliga förstapersonsskjutaren Wolfenstein: The New Order som just nu kostar 302 kronor.

April 11th, 2014 @ 22:48:23Överlevnadsspelet How to Survive: Storm Warning Edition har sänkts med 33% och kostar nu 133,33 kronor.

Utöver Deals with Gold har Microsoft även dragit igång en ny kampanj som de kallar Daily Deals. Denna kampanj räknar ned dagarna till 2015 och erbjuder nya rabatter varje dag. Just idag kostar Middle-Earth: Shadow of Mordor 468,33 kronor och LEGO The Hobbit kostar 224,50 kronor. Notera att dessa priser gäller endast idag, den 16 december. I morgon får vi nya deals.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*