Alla nyheter och trailers från Microsofts Gamescom-presskonferens

Under gårdagen levererade Microsoft med Phil Spencer i spetsen sin årliga presskonferens på årets Gamescom i Köln. Det var sedan tidigare känt att vi skulle få ny information om tre stora titlar, närmare bestämt nya Crackdown, Quantum Break och Scalebound.

https://www.youtube.com/watch?v=2mXVX_1Idcg

Samtliga titlar visades upp som utlovat. Vi fick se de första spelsekvenserna från både Crackdown 3 och Scalebound samtidigt som vi äntligen fick ett släppdatum för Quantum Break, den 5 april 2016.

Samtliga tre titlar imponerar rejält och undertecknad är extra nyfiken på Scalebound från PlatinumGames efter uppvisningen.

Scalebound-gamescom-2015-05-jpgDet avslöjades också att säsong 3 av Killer Instinct kommer att dra igång under våren 2016 och vi fick se mer från flerspelarläget i Halo 5: Guardians.

Den största överraskningen på konferensen var även den Halo-relaterad. Precis innan presskonferensen avslutades klev Bonnie Ross från 343 Industries upp på scenen och avslöjade Halo Wars 2, uppföljaren på strategispelet som släpptes till Xbox 360 redan 2009. Denna gång utvecklas det av strategimästarna Creative Assembly och Halo Wars 2 ska lanseras nästa vinter.

Andra höjdpunkter från showen inkluderar nya spelsekvenser från Rise of the Tomb Raider, som ser löjligt lovande ut, flera spännande ID@Xbox-spel samt mer information om Windows 10-integreringen som kommer att ske på Xbox One i november. Vi fick också se nypremiären av Homefront: The Revolution, som även det imponerar och mycket annat.

Om du missade showen kan du se den i sin helhet lite längre upp i denna artikel. Här nedan följer en spellista med alla videor och demonstrationer som visades upp.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*