Ubisoft presenterar säsongspass för Assassin’s Creed: Unity

Ubisoft har avslöjat att Assassin’s Creed: Unity inte helt oväntat kommer att få ett säsongspass. Det har även avslöjats mer exakt vad detta säsongspass kommer att innehålla, vilket faktiskt är en hel del spännande saker.

Först och främst kommer säsongspasset att ge tillgång till en expansion kallad Dead Kings. Denna expansion kommer att utspelas efter huvudkampanjen och låter spelets protagonist Arno utforska staden Saint Denis och dess katakomber. Handlingen i Dead Kings ska enligt Ubisoft vara den mörkaste de någonsin gjort för ett Assassin’s Creed-spel.

ACU_Dead-Kings_DLC_4-Underground_Stealth_LogoUtöver Dead Kings får de som köper säsongspasset tillgång till en rad nya vapen och föremål att använda i huvudspelet.

Den största och kanske mest överraskande delen av säsongspasset är dock ett helt nytt, fristående spel kallat Assassin’s Creed Chronicles: China.

I detta 2,5D-äventyr får vi ta kontrollen över den kvinnliga kinesiska lönnmördaren Shao Jun, som fans av serien kanske känner igen från den animerade kortfilmen Assassin’s Creed: Embers.

ACC_LeapOfFaithShao Jun återvänder till sitt hemland efter att ha tränat med Ezio Auditore för att utkräva hämnd och restaurera sitt fallna brödraskap.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*