D4: Dark Dreams Don’t Die släpps i morgon

Denna nyhet kom som en överraskning. D4: Dark Dreams Don’t Die, det senaste spelet från Hidetaka Suehiro, mer känd som Swery65, kommer att släppas till Xbox One redan i morgon, fredag den 19 september. Åtminstone den första episoden.

D4_04

D4 är till synes lika bisarrt och galet som Swery65s moderna kultklassiker Deadly Premonition och handlar om David som är på jakt efter sin frus mördare. David har dessutom förmågan att återuppleva händelser ur det förflutna genom att röra vid vissa föremål.

De som gillar Deadly Premonition borde hålla utkik efter D4 som ska innehålla samma typ av märklig humor och mycket annat. Prislappen är satt till 14,99 dollar, svenska priser har ännu inte avslöjats.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*