EA Access expanderar under september månad

EA har idag meddelat att deras Xbox One-exklusiva prenumerationstjänst EA Access kommer att expandera på flera olika sätt under september månad.

Det viktigaste är förmodligen att tjänsten kommer att bli tillgänglig i 19 nya regioner, bland annat länderna i Norden, Brasilien och Nederländerna. Exakt vad priset för tjänsten blir i Sverige vet vi inte än men det ryktas om dryga 50-lappen för en månad eller 300 kronor för ett helt års prenumeration.

NFSRivalsÄven ”The Vault” får tillökning då Need for Speed: Rivals kommer att läggas till som en permanent del i spelbiblioteket under de kommande veckorna. Detta är enligt undertecknad ett riktigt bra racingspel som alla borde ta del av.

Två nya Trial-spel kommer också att dyka upp, den första redan nu på torsdag. Det är NHL 15 som kommer att få en trial-version, alltså blir hela spelet tillgängligt för tjänstens användare i sex timmar. Därefter får du 10% rabatt om du köper spelet digitalt och din sparfil från trial-versionen förs över till det upplåsta spelet.

Detsamma gäller för FIFA 15-trialen, som blir tillgänglig längre fram i månaden.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*