Assassin’s Creed: Unity försenas

Ubisoft har idag meddelat att deras kommande storspel Assassin’s Creed: Unity har försenats. Istället för att släppas den 28 oktober som det ursprungligen var planerat kommer spelet nu att lanseras den 13 november.

Assassins Creed Unity 3

Anledningen är att teamet behöver lite mer tid på sig att finputsa spelet för att det verkligen ska kunna leverera. Samtidigt har släppdatumet för Assassin’s Creed: Rogue till Xbox 360 och PS3 justerats och kommer nu också att släppas den 13 november istället för den 11 november som det var sagt från början.

Detta innebär att samtliga av Ubisofts stora titlar för julhandeln, Assassin’s Creed: Unity och Rogue, Far Cry 4 samt The Crew, kommer att släppas inom loppet av en vecka. The Crew släpps den 11 november, de båda AC-spelen kommer två dagar senare och den 18 november är det dags för Far Cry 4.

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*