Första spelsekvenserna från The Legend of Korra

Platinum Games har visat upp de första spelsekvenserna från deras kommande digitala titel The Legend of Korra. Det var under Comic-Con i San Diego i helgen som IGN tog ett snack med utvecklarna och fick se en hel del från spelet.

Korra

The Legend of Korra är baserat på den animerade serien med samma namn som är en uppföljare på Avatar: The Last Airbender. Korras äventyr utspelas många år efter den första serien och följer den unga Korra som är den nya Avataren, alltså en krigare som kan kontrollera de fyra elementen.

Spelet kommer att utspelas mellan den andra och tredje säsongen av TV-serien. Något släppdatum finns inte än, men håll utkik efter Korras speldebut senare i höst.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*