Läckta detaljer kring Destiny-betan

Det verkar som att en hel del information kring den kommande Destiny-betan har läckt ut. Betan startar till PlayStation-konsolerna nu på torsdag, den 17 juli och till Xbox One och 360 nästa vecka, den 23 juli.

Det är ett mail till GameStop-anställda som läckt ut och som avslöjar mycket om betans omfattning.

Details on the Beta 4 story chapters! D - ImgurEnligt detta mail kommer betan att vara betydligt större än alphan och innehålla fyra story-uppdrag, fyra flerspelarkartor och en hel del annat. Världen som finns att utforska ska även vara riktigt stor redan i betan.

En användare på Reddit har även lagt upp en bild som tyder på att Xbox One-versionen av betan klockar in på rejäla 12,63 GB.

reddit

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*