Spela som Nostromo-besättningen i Alien: Isolation

Sega har idag avslöjat en minst sagt intressant förbokningsbonus för kommande skräckspelet Alien: Isolation. De som förhandsbokar spelet kommer nämligen få möjligheten att spela som originalbesättningen på rymdskeppet Nostromo från Ridley Scotts film Alien från 1979.

Sigourney Weaver, Tom Skerritt och de flesta andra ur rollbesättningen kommer att återvända för att låna både röst och utseende till de ikoniska karaktärerna.

Artwork_1404833897

Det första uppdraget som följer med heter ”Crew Expendable” och utspelas strax efter att karaktären Brett blivit dödad av Xenomorphen. Spelare kan då välja att kontrollera Ellen Ripley (Sigourney Weaver), Dallas (Tom Skerritt) eller Parker (Yaphet Kotto) och återuppleva klassiska scener från filmen.

Om du dessutom förhandsbokar via utvalda återförsäljare tillkommer ytterligare ett bonusuppdrag. I ”Last Survivor” ska spelaren guida Ellen Ripley då hon måste aktivera självförstöringsmekanismen på Nostromo och sedan fly ombord på Narcissus.

4_1404833867

Fans av filmen Alien lär alltså ha mycket spännande att se fram emot med dessa nedladdningsbara uppdrag. Alien: Isolation släpps den 7 oktober.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*