Forza Horizon 2 har en digital assistent vid namn ”ANNA”

Playground Games har avslöjat några av Kinect-funktionerna i deras kommande racingspel Forza Horizon 2. Spelare kommer i spelet att få hjälp av en digital assistent vid namn ANNA och de kommer att kunna interagera med henne med hjälp av Kinect.

E3-PressKit-04-WM-ForzaHorizon2-jpg

”ANNA är din digitala assistent och navigator i spelet. Hon är också väldigt intelligent och kommer att ge dig förslag på vad du kan göra och sammanfattar vad du har gjort när du återvänder till spelet. Hon meddelar även när dina vänner är online”, säger Ralph Fulton från Playground Games i en intervju med Examiner.

Forza Horizon 2 släpps den 30 september till Xbox One och Xbox 360.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*