Förbokningserbjudande för Xbox One i Sverige

Microsoft har idag gått ut med detaljer kring förhandsbokningar av Xbox One inför den officiella lanseringen i Sverige den 5 september. I ett pressmeddelande kan vi läsa följande uppgifter.

Från och med idag kan du förhandsboka konsolen i ett specialpaket som innehåller två spel. Dessa titlar är Forza Motorsport 5 och kommande FIFA 15. När konsolen lanserades förra året ingick FIFA 14 i många områden så det känns inte helt förvånande att årets upplaga ingår i år.

BrabhamBT24-02-WM-Forza5-EXP-NurbBoosterPack-jpg

Om du dessutom har haft en förhandsbokning av konsolen som lades innan den 20 augusti 2013 får du även Dance Central Spotlight på köpet.

Standardversionen av Xbox One som släpps officiellt i Sverige kommer inte att innehålla Kinect-kameran. Alla som har förhandsbokat utgåvan med Kinect kommer dock att få den.

Inför den officiella lanseringen av Xbox One kommer vi på X1Sverige att publicera en stor guide där vi presenterar vilka spel som finns tillgängliga, vilka som är de bästa titlarna samt vilka tillbehör du bör investera i. Mer om detta kommer närmare inpå lanseringen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*