Transformers-tävlingen avgjord!

Vår stora tävling där vi lottar ut tre exemplar av Transformers Devastation är avgjord!

Tre lyckliga vinnare kommer under dagen att motta en digital kod för att kunna ladda ned Platinum Games nostalgifyllda actionfest.

För att vara med i tävlingen gällde det att svara på två ganska enkla frågor: Vilken din favorit-Transformer är och vad ditt Transformer-namn skulle vara samt vilket fordon du skulle förvandlas till. Nedan finns några av de bästa svaren vi fick in.

”Jag hade nog inte kvalat in som en ”riktig” Transformer ™ om jag varit en transformerande robot, jag tror mitt namn hade varit något i stil med Optimus Pryme, kinesisk kopia. Jag hade förvandlat mig till en lastbil som inte riktigt passar ihop. Och klistermärkesdekalerna hade ramlat av första veckan.” – Robin

image (8)”Namnet på min transformer måste jag nog säga The Dude. Ett smeknamn som fastnat och som borde funka skapligt även på en transformer. Fordonet får därför bli en 1973 Ford Torino.” – Christian

Stort grattis till vinnarna Christian, Robin och Mikael, era koder kommer inom kort!

Stort tack också till Activision Nordic som försett oss med koderna till denna tävling.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*