Recension: Trials Fusion: The Awesome Level MAX

Om du inte har spelat Trials Fusion sedan det släpptes förra året bör du först och främst göra följande: Sluta läs denna recension och spela Trials Fusion!

Jag recenserade Trials Fusion till PlayStation 4 förra året på vår systersajt PSSverige.se och då hade jag följande att säga:

”De svagheter som finns i Trials Fusion vägs med råge upp av dess styrkor och detta är ett måste för alla som gillar att jaga högre poäng, bättre tider och liknande. Trials Fusion är ett klockrent köp och med löften om flera DLC-paket under det kommande året tillsammans med fansens egna banor lär det hålla väldigt länge.”

TFAL_screen_awesome_adventure06_e3_150615_4pm_PT_1434361610 Detta stämmer fortfarande och utvecklarna RedLynx har verkligen levererat på löftet om tonvis av nytt material. Efter flertalet DLC-paket har de nu släppt The Awesome Level MAX, som inte bara är den största expansionen hittills utan även det galnaste tillskottet till Trials-familjen som någonsin skådats.

Bara en sådan sak som att jag numera kan styra en pistolviftande Rambo-katt som rider på en eldsprutande enhörning är tillräckligt för att göra The Awesome Level MAX till en av de galnaste upplevelser jag varit med om. Då har jag dock inte nämnt de nya nivåerna än.

TFAL_screen_awesome_adventure04_e3_150615_4pm_PT_1434361609Vad sägs om att rida genom en fantasy-inspirerad värld i jakt på tre legendariska hjältar som jag når med hjälp av katapult? Eller det faktum att jag får rusa genom explosiva nivåer där gravitationen kan skifta när som helst? Jag kan också ignorera just gravitationen helt och håller då jag på vissa nivåer teleporteras ut i världsrymden.

Denna expansion lyckas även erbjuda strider mot bossar, vilket på förhand låter som att det inte alls skulle passa in i Trials Fusion. Detta stämmer till viss del men samtidigt är hela scenariot så fullkomligt vansinnigt att det på något sätt passar in perfekt ändå.

Det märks att RedLynx har fått fritt spelrum i och med denna expansion och deras lekfullhet fyller varenda nivå så att det nästan svämmar över. Trials Fusion är sedan tidigare ett fantastiskt spel och det har bara blivit bättre i och med The Awesome Level MAX.

TFAL_screen_awesome_adventure02_e3_150615_4pm_PT_1434361608Så, om du fortfarande inte har slutat läsa för att spela Trials Fusion och dess samtliga expansioner hoppas jag att denna text har fått dig att tänka om. Galnare plattformspusslande på en skogstokig enhörning lär du aldrig hitta i något annat spel.

Största +
De nya nivåerna är härligt galna
Samma otroliga fysikmotor
Mängder av innehåll

Största –
En tidig nivå i expansionen är ganska förvirrande

9av10

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*