Ny LEGO Jurassic World-trailer presenterar filmserien

Warner Bros. och TT Games har släppt lös en ny trailer för LEGO Jurassic World. Denna gång rör det sig om betydligt mer än en simpel teaser och vi får se både spel- och filmsekvenser. Allting är givetvis kryddat med LEGO-spelens karaktäristiska humor.

LEGO Jurassic World_Screenshot_1

Till exempel är det numera en ko som matar människor till urtidsparkens farliga varelser och Robert Muldoon blir attackerad av en raptor i frukt-hatt. På något sätt lyckas utvecklarna än en gång få allting att se helt naturligt ut.

Det bör nämnas att det är ytterst sparsmakat med sekvenser från just Jurassic World, förmodligen för att undvika spoilers från den kommande storfilmen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*