Assassin’s Creed: Dead Kings släpps gratis nästa vecka

Den första expansionen för Assassin’s Creed: Unity går under namnet Dead Kings. Detta har vi vetat länge. Vi har också vetat sedan en tid tillbaka att expansionen kommer att vara gratis som en följd av de problem Unity hade vid lansering. En kompensation från Ubisoft, helt enkelt och nu vet vi dessutom när Dead Kings släpps.

Redan nästa vecka, den 13 januari får vi återigen stifta bekantskap med Arno och utforska staden Saint Denis och dess underjordiska gångar. Expansionen bjuder på nya uppdrag för både ensamma spelare och för samarbete, nya vapen och en hel del annat.

Dead Kings 3Vi må inte ha recenserat huvudspelet Unity men vi kommer definitivt att recensera Dead Kings när det släpps, så håll utkik efter recensionen här på X1Sverige.se!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*