Falcon och Yondu kommer till Disney Infinity 2.0

Ytterligare två karaktärer har avslöjats till kommande Disney Infinity 2.0. Det rör sig om Captain Americas frekvente kompanjon Falcon samt Yondu, känd från Guardians of the Galaxy.

Falcon har funnits med i Marvels serietidningar under många år och i våras gjorde han filmdebut i Captain America: The Winter Soldier, där han spelas av Anthony Mackie. Av bilderna att döma kommer spelversionen av Falcon dock att vara betydligt mer lik sin förlaga från serietidningarna.

FalconAndYondu-610Yondu däremot ser ut att vara kraftigt inspirerad av hans utseende i filmen Guardians of the Galaxy, där han spelas av Michael Rooker. Denna version av karaktären skiljer sig rejält från serietidningsversionen.

FalconAndYondu01Disney Infinity 2.0 släpps redan nästa vecka, den 19 september.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*