Lanseringsguide för Xbox One

Det finns redan nu många riktigt bra spel ute till Xbox One men flera av dem har funnits ute ett bra tag redan. Om du blickar framåt finns det ett helt gäng titlar som närmar sig med stormsteg och här nedan listar vi fem Xbox One-exklusiva spel som definitivt är värda din uppmärksamhet.

  1. Quantum Break
    Finska Remedy är tillbaka och studion bakom Max Payne och Alan Wake tar sig denna gång an tidsmanipulation. Det vankas urläcker action ur tredjepersonsperspektiv och även en tillhörande TV-serie som ska gå på djupet i spelets handling. Lovande är bara förnamnet. Quantum Break släpps under 2015.
    qb-screenshot3
  2. Forza Horizon 2
    Det första Forza Horizon är ett av de bästa racingspelen från förra generationen, så förväntningarna på Playground Games uppföljare är givetvis astronomiska. I slutet av september får vi utforska de sydeuropeiska vägarna i diverse lyxkärror. Ni kommer att hitta mig på dess vägar, det lovar jag. Tekniskt sett är spelet inte exklusivt för Xbox One då det även kommer till Xbox 360. Det rör sig dock om två helt olika versioner utvecklade av olika studior, därav inkluderingen på denna lista.
    E3-PressKit-04-WM-ForzaHorizon2-jpg
  3. Sunset Overdrive
    När Insomniac Games gör ett spel som går tillbaka till studions rötter är det bäst att du är uppmärksam. Galna vapen, plattformande och ett till synes hysteriskt flerspelarläge bådar riktigt gott och jag är säkerligen inte ensam om att längta efter slutet av oktober då spelet släpps.
    SunsetOverdrive-Captain-Ahab2-jpg
  4. Halo: The Master Chief Collection
    Master Chief är det givna ansiktet utåt och kanske en av de mest ikoniska spelkaraktärerna genom tiderna. Senare i år får Xbox One-ägare möjligheten att för första gången spela Master Chiefs samtliga äventyr på en och samma konsol. Över 100 flerspelarkartor är inkluderade samt en restaurerad version av Halo 2.
    E3-2014-Halo-2-Anniversary-Ascension-Banshee-faceoff-jpg
  5. Ori and the Blind Forest
    Xbox One har flera spännande indiespel på gång och mest intressant just nu är Ori and the Blind Forest. Detta plattformsäventyr ser rent häpnadsväckande läckert ut och bara den första trailern spelar på samtliga känslosträngar. Det här kan bli något riktigt stort, tro mig.

På nästa sida finner du vårt slutgiltiga omdöme av Xbox One som konsol.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*