EA utannonserar Xbox One-exklusiv prenumerationstjänst

EA har presenterat en ny prenumerationstjänst för spel vid namn EA Access. Denna nya tjänst är exklusiv för Xbox One och låter spelare prenumerera på en rad olika spel från utgivaren, i stil med Games with Gold eller PS Plus på PlayStation-konsolerna.

För antingen 5 dollar i månaden eller 30 dollar om året kommer spelare att kunna ta del av en lång rad titlar från EA i något som de kallar ”The Vault”, som de kan spela hur länge de vill så länge prenumerationen är aktiv. Först ut under tjänstens betaversion är FIFA 14, Madden NFL 25, Battlefield 4 och Peggle 2. Flera titlar kommer att inkluderas inom kort, säger EA.

Battlefield 4 001

Andra förmåner med EA Access är möjligheten att få tillgång till nya spel innan de släpps. Utvalda titlar kommer att bli tillgängliga för tjänstens användare fem dagar innan de lanseras i form av trial-versioner.  Du kommer att kunna testa spelet i minst två timmar och därefter bestämma om du vill köpa spelet eller inte. Väljer du att slå till får du fortsätta där du slutade.

Prenumeranter kommer även att få 10% rabatt på EA:s produkter på Xbox Live. Det kan handla om såväl hela spel som nedladdningsbart material.

EA Access är nu igång i betaversion och kommer att lanseras officiellt inom kort, någon gång under sommaren. Vid lanseringen kommer tjänsten att finnas tillgänglig i bland annat USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Frankrike. Sverige finns tyvärr inte med inledningsvis, men det kan bero på att Xbox One inte lanseras här officiellt förrän den 5 september.

Vi har kontaktat EA i Sverige för mer information och uppdaterar denna artikel när vi vet mer.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*