Nya Doom uppvisat

Efter en tids retande har Bethesda och id Software äntligen visat upp nya Doom på årets upplaga av QuakeCon. Det har pratats om ett nytt Doom-spel så långt tillbaka som 2007 och en teaser-trailer dök upp under årets E3.

Nu har spelet alltså visats upp för besökarna på QuakeCon och även om den 15 minuter långa presentationen inte har lagts ut officiellt på internet än verkar det bli en riktig höjdare av fansens reaktioner att döma.

Spelet presenterades med en lång sektion ur enspelarkampanjen och det ska tydligen röra sig om en återgång till Doom av den gamla skolan, med tunga vapen, motorsågar och hälsomätare som inte laddas upp med tiden.

Doom1

Det är ganska långt från den skräckfyllda upplevelsen som var Doom 3 och istället verkar det bli något betydligt mer klassiskt, därför har id valt att kalla spelet för bara Doom och inte Doom 4.

Något släppdatum finns inte än, men håll utkik här på X1Sverige för all kommande information om nya Doom.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*